Groepsreis 5 dagen Kiev - Oekra´ne
Onze bestemmingenRusland MongoliŰ ChinaGeorgiŰ en ArmeniŰOekra´ne Algemene informatie Hoogtepunten Oekra´ne-------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 5 dagen KievProgramma, vertrekdata en prijzen------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl----------------FLY & DRIVE--------------Fly & Drive 16 dagen Oekra´ne------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogrammaStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 6 dagen Lviv en KievStedenreis 3 dagen Odessa---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaBaltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Groepsreis 5 dagen Kiev

Wij bieden u een 5-daagse groepsreis naar Kiev, de bruisende hoofdstad van Oekraïne. Tijdens deze reis bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van deze metropool. U wordt begeleidt door een Engels- of Duitssprekende lokale gids. Alle vertrekdata van deze 5-daagse groepsreis zijn gegarandeerd vanaf 2 personen. U verblijft in een goed 3-sterrenhotel op basis van logies/ontbijt.  Overige maaltijden kunt u in een van de restaurants van uw hotel of buiten het hotel gebruiken. Er zijn voldoende mogelijkheden.

In het centrum van de stad zijn talrijke bezienswaardigheden, zoals historische monumenten, kerken en kathedralen, musea, theaters, pleinen en bekende parken. De meest bekende kathedralen zijn de St. Sofia- en de St. Andrew-kathedraal en een van de bekendste musea is het Nationaal Kunstmuseum, dat een fantastische collectie schilderijen en iconen bezit. In het Shevchenko-park vindt u het Russisch Kunstmuseum. Kiev telt meer dan twintig theaters, waarvan het Sjevtsjenko (Shevchenko) Opera & Ballet Theatre wel het mooiste en het bekendste is.

Nu vanaf € 775

Waarom Bolsjoj Reizen?
• gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen
• kleine groepen (maximaal 14 personen)
• gunstig gelegen 3-sterren hotel
• rechtstreekse vlucht met KLM
• excursies en entreegelden inbegrepen
• zeer ervaren lokale gids
• informatie boekje
• verlenging mogelijk