Stedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogramma - OekraÔne
AANBIEDINGEN VAN DE DAG !!!!!Onze bestemmingenRusland MongoliŽ ChinaGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Algemene informatie Hoogtepunten OekraÔne------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 3 dagen OdessaStedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogrammaProgramma, vertrekdata en prijzenStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogramma---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaBaltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Stedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogramma

Wij bieden u een 5-daagse individuele reis met excursieprogramma naar Kiev, de bruisende hoofdstad van Oekraïne. Tijdens deze reis bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van deze metropool. U wordt begeleidt door een Engelssprekende lokale gids. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor een Duitssprekende gids.  U verblijft in een goed 3-sterrenhotel op basis van logies/ontbijt.  Overige maaltijden kunt u in een van de restaurants van uw hotel of buiten het hotel gebruiken. Er zijn voldoende mogelijkheden.

In het centrum van de stad zijn talrijke bezienswaardigheden, zoals historische monumenten, kerken en kathedralen, musea, theaters, pleinen en bekende parken. De meest bekende kathedralen zijn de St. Sofia- en de St. Andrew-kathedraal en een van de bekendste musea is het Nationaal Kunstmuseum, dat een fantastische collectie schilderijen en iconen bezit. In het Shevchenko-park vindt u het Russisch Kunstmuseum. Kiev telt meer dan twintig theaters, waarvan het Sjevtsjenko (Shevchenko) Opera & Ballet Theatre wel het mooiste en het bekendste is.

Nu vanaf € 795

Waarom Bolsjoj Reizen?
• alle hoogtepunten van Kiev
• gunstig gelegen 3-sterren hotel
• rechtstreekse vlucht met KLM
• excursies en entreegelden inbegrepen
• zeer ervaren lokale gids
• verlenging mogelijk