Oekra´ne - Welkom bij Bolsjoj Reizen al 34 jaar dÚ specialist!
Onze bestemmingenBaltische landen Rusland MongoliŰ ChinaGeorgiŰ en ArmeniŰOekra´ne Algemene informatie Hoogtepunten Oekra´ne------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 3 dagen OdessaStedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogrammaStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogramma---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaFinlandAanbiedingenBrochure 2020

Oekra´ne

Actualiteiten
Helaas is er sinds 2014 een conflict in de Oekraïne, maar dat speelt zich slechts in een klein gedeelte (ca. 5 %) van het totale land af. Het overgrote deel van Oekraïne is veilig, ook steden als Kiev, Lviv en Odessa. Zowel KLM als ook Ukraine Airlines vliegen dagelijks vanuit Amsterdam naar Kiev (v.v.).

Reis niet naar de provincies Donetsk en Loegansk

Reis niet naar de Krim

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u niet te reizen naar de Krim. Nederland erkent de Krim niet als Russisch grondgebied. Het gebied is onder Russische controle. Reist u vanuit Oekraïne naar de Krim, of vanuit de Krim naar Oekraïne, dan heeft u speciale toestemming nodig van de overheid in Oekraïne. Heeft u die toestemming niet, dan beschouwt de Oekraïense overheid uw reis als illegaal. Wij verzorgen geen reizen naar de Krim.

Reis niet naar de kuststrook van de provincie Zaporizja
Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u niet te reizen naar de kuststrook van de provincie Zaporizja (tussen de Krim en Donetsk).

Groepsreizen
Wij hebben een aantal groepsreizen samengesteld die u de hoogtepunten van Oekraïne laten zien. Dat wil zeggen dat u samen met anderen in groepsverband reist. Tijdens deze zeer afwisselende groepsreizen staan cultuur en bevolking centraal. U wordt gedurende de gehele reis begeleid door zeer enthousiaste en ervaren chauffeurs/gidsen. Onze groepsreizen hebben een vertrek garantie vanaf 2-personen.

Steden- + excursiereizen
Wij hebben voor u reizen samengesteld naar de belangrijkste steden in Oekraïne. U kunt deze steden ook met elkaar combineren. U vliegt bijvoorbeeld van Amsterdam naar Kiev en van Lviv terug naar Amsterdam. Een ideale manier om op individuele basis kennis te maken met deze prachtige steden. Onze stedenreizen kunt u geheel naar uw eigenwens invullen en u kunt verblijven zolang u wenst. Als u een andere verblijfsduur wenst of excursies aan uw verblijf wilt toevoegen kunt u ons bellen (020-20.12.777) of e-mailen (info@bolsjoj.nl). Zie ook het onderdeel Maatwerk, uw eigen reis samenstellen.

Maatwerk, uw eigen reis samenstellen
Eén van de specialiteiten van Bolsjoj Reizen is het aanbieden van maatwerkreizen. Een reis volledig afgestemd op uw eigen wensen en ideeën. In principe is er niets onmogelijk bij het samenstellen van uw persoonlijke reis. U kunt elke dag vertrekken en kunt op elke plaats zolang verblijven als u wenst. U kunt een combinatie maken uit de diversen steden en landen uit ons aanbod. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis. Bij een combinatie van diverse bestemmingen zorgen wij voor de beste en voordeligste trein, bus, boot of vluchtverbindingen. De reizen, excursies en de informatie bij maatwerk die u op onze website aantreft, geven u ons inziens voldoende inspiratie om een bijzondere reis samen te stellen. Een maatwerkreis van Bolsjoj Reizen is een combinatie van uw wens en ons advies!