Oekra´ne - Welkom bij Bolsjoj Reizen al 35 jaar dÚ specialist!
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŰ ChinaGeorgiŰ en ArmeniŰOekra´ne Algemene informatie Hoogtepunten Oekra´ne------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogrammaStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogrammaStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 3 dagen Odessa---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaFinlandBrochure 2021

Oekra´ne

Actualiteiten
Sinds 2014 speelt er zich, in een klein gedeelte van Oekraïne (ca.5 %), een conflict af. Het overgrote deel van Oekraïne is veilig. Steden als Kiev, Lviv en Odessa kunnen gewoon bezocht worden. Zowel KLM als ook Ukraine International Airlines vliegen dagelijks vanuit Amsterdam naar Kiev.

Reis niet naar de provincies Donetsk en Loegansk

Reis niet naar de Krim

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u niet te reizen naar de Krim. Het gebied is onder Russische controle. Nederland erkent de Krim niet als Russisch grondgebied.  Reist u vanuit Oekraïne naar de Krim, of vanuit de Krim naar Oekraïne, dan heeft u speciale toestemming nodig van de overheid in Oekraïne. Heeft u die toestemming niet, dan beschouwt de Oekraïense overheid uw reis als illegaal. Wij verzorgen geen reizen naar de Krim.

Reis niet naar de kuststrook van de provincie Zaporizja
Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u niet te reizen naar de kuststrook van de provincie Zaporizja (tussen de Krim en Donetsk).

Groepsreizen
Wij hebben een aantal groepsreizen samengesteld die u de hoogtepunten van Oekraïne laten zien. Dat wil zeggen dat u samen met anderen in groepsverband reist. Tijdens deze zeer afwisselende groepsreizen staan cultuur en bevolking centraal. U wordt gedurende de gehele reis begeleid door zeer enthousiaste en ervaren chauffeurs/gidsen. Onze groepsreizen hebben een vertrek garantie vanaf 2 personen.

Steden- en excursiereizen
Wij hebben voor u reizen samengesteld naar de belangrijkste steden in Oekraïne. U kunt deze steden ook met elkaar combineren. U vliegt bijvoorbeeld van Amsterdam naar Kiev en van Lviv terug naar Amsterdam. Een ideale manier om op individuele basis kennis te maken met deze prachtige steden. Onze stedenreizen kunt u geheel naar uw eigen wens invullen en u kunt verblijven zolang u wenst. Als u een andere verblijfsduur wenst of excursies aan uw verblijf wilt toevoegen kunt u ons bellen (020-20.12.777) of e-mailen (info@bolsjoj.nl). Zie ook het onderdeel Maatwerk, uw eigen reis samenstellen.

Maatwerk, uw eigen reis samenstellen
Eén van de specialiteiten van Bolsjoj Reizen is het aanbieden van maatwerkreizen. Een reis volledig afgestemd op uw eigen wensen en ideeën. In principe is er niets onmogelijk bij het samenstellen van uw persoonlijke reis. U kunt elke dag vertrekken en kunt op elke plaats zolang verblijven als u wenst. U kunt een combinatie maken uit de diversen steden en landen uit ons aanbod. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis. Bij een combinatie van diverse bestemmingen zorgen wij voor de beste en voordeligste trein, bus, boot of vluchtverbindingen. De reizen, excursies en de informatie bij maatwerk die u op onze website aantreft, geven u ons inziens voldoende inspiratie om een bijzondere reis samen te stellen. Een maatwerkreis van Bolsjoj Reizen is een combinatie van uw wens en ons advies!