Rondreis 12 dagen ArmeniŽ met excursieprogramma - GeorgiŽ en ArmeniŽ
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŽ ChinaGeorgiŽ en ArmeniŽAlgemene informatieHoogtepunten---------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 8 dagen GeorgiŽGroepsreis 12 dagen GeorgiŽ en ArmeniŽGroepsreis 7 dagen ArmeniŽGroepsreis 9 dagen ArmeniŽ en GeorgiŽ-------INDIVIDUELE RONDREIZEN-------Rondreis 9 dagen GeorgiŽRondreis 13 dagen GeorgiŽ met excursieprogramma TbilisiRondreis 13 dagen GeorgiŽ en ArmeniŽ met excursieprogrammaRondreis 12 dagen ArmeniŽ met excursieprogrammaProgramma, vertrekdata en prijzen------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 4 dagen TbilisiStedenreis 6 dagen Tbilisi met excursieprogrammaStedenreis 7 dagen Tbilisi en Kutaisi met excursieprogrammaStedenreis 8 dagen Tbilisi en JerevanStedenreis 10 dagen Tbilisi en Jerevan met excursieprogrammaStedenreis 4 dagen JerevanStedenreis 6 dagen Jerevan met excursieprogramma---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels TbilisiHotels JerevanOekraÔne FinlandBrochure 2021

Rondreis 12 dagen ArmeniŽ met excursieprogramma

Wij bieden u een 12-daagse individuele rondreis aan door Armenië. U verblijft onder andere in Jerevan, de bruisende hoofdstad, en op de mooiste plekjes van het land zoals aan het Meer van Sevan en in de bergplaats Dilijan.  Onder begeleiding van een Engelssprekende chauffeur/gids bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van deze metropool en omliggende gebieden. De excursies en entreegelden zijn inbegrepen. U verblijft in de plaatsen Jerevan, Goris en Gyumri  in 3-sterrenhotels en in  Dilijan en Sevan in goede guesthouses of B & B's (kan zijn met gedeelde badkamer).   

Jerevan, de hoofdstad van Armenië, is voor een ieder die het bezoekt een onverwachte verrassing. Wat een prachtige en gezellige stad! De zeer goed geklede bevolking loopt arm in arm te winkelen op zeer elegante boulevards met prachtige bomen, slenteren over de indrukwekkende pleinen of drinken een drankje op een van de kleurrijke terrassen in een van de vele parken die de stad rijk is. De tientallen musea, monumenten, galeries en theaters houden u wel een paar dagen bezig maar het beste van de stad zijn de mensen. De sfeer is er erg ontspannen en het is er zo gezellig druk op straat dat het wel lijkt of de stad permanent op vakantie is.

Vluchten per LOT:
Dag 1   Vertrek Amsterdam 19.45 uur, aankomst Warschau 21.45 uur
Dag 1   Vertrek Warschau 22.15 uur, aankomst Jerevan 03.50 uur (dag 2)
Dag 12 Vertrek Jerevan 04.40 uur, aankomst Warschau 06.30 uur
Dag 12 Vertrek Warschau 07.20 uur, aankomst Amsterdam 09.35 uur

Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud.

Tijdverschil met Nederland:
Armenië + 3 uur (in de zomer)
Armenië + 3 uur (in de winter)

 

 

 

 

 

Nu vanaf € 1.795

Waarom Bolsjoj Reizen?
• goede 3-sterrenhotels
• excursies en entreegelden inbegrepen
• zeer ervaren lokale gidsen
• informatieboekje
• verlenging mogelijk