Stedenreis 11 dagen Chengdu, Xi'an en Beijing - China
AANBIEDINGEN VAN DE DAG !!!!!Onze bestemmingenRusland MongoliŽ ChinaAlgemene informatieHoogtepunten--------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 8 dagen BeijingGroepsreis 13 dagen Beijing, Xi'an en ShanghaiGroepsreis 16 dagen Beijing, Xi'an, Guilin en Shanghai------INDIVIDUELE RONDREIZEN------Rondreis 15 dagen Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo en ShanghaiRondreis 17 dagen Chengdu, Xi'an, Beijing, Shanghai en Hangzhou---INDIVIDUELE STEDENREIZEN---Stedenreis 8 dagen BeijingStedenreis 9 dagen Beijing en ShanghaiStedenreis 12 dagen Beijing, Xi'an en Shanghai---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels BeijingHotels Xi'anHotels ChengduHotels ChongqingHotels ShanghaiHotels GuilinExcursies BeijingExcursies Xi'anExcursies ShanghaiExcursies GuilinExcursies GuangzhouGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Baltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Stedenreis 11 dagen Chengdu, Xi'an en Beijing

Chengdu
De stad Chengdu is voornamelijk bekend vanwege de grote pandaberen, het nationale knuffelbeest. Rondom Chengdu zijn meerdere nationale parken en onderzoekscentra waar zo’n 800 pandas leven. Het bekendste bezoekerscentrum is de Chengdu Panda Base. Chengdu staat ook bekend om haar thee en de vele theehuizen waar onder andere voorstellingen worden gegeven (opera en acrobatiek). Bezoek het Volkspark, een van de stadsparken, dat erg geliefd is bij de lokale bevolking.

Xi'an
Zo’n 1000 km ten zuidwesten van Beijing ligt Xian. In en om de stad liggen indrukwekkende bezienswaardigheden waarvan het Terracottaleger de bekendste is. Maar deze gezellige en overzichtelijke stad heeft de toerist veel meer te bieden. Vooral de oude stadmuur (14 km) rondom het centrum is een van de best bewaarde fortificaties van China. De muur is zo breed dat je er een geweldige fietstocht op kunt maken. Zoals bijna alle oude Chinese steden heeft Xian ook een eeuwenoude Trommel- en klokkentoren. Ook de Grote Wilde Ganspagoda en de kleurrijke en gezellige oude Moslimwijk, met de zeer bijzondere Grote Moskee, zijn een bezoek waard.

Beijing
Beijing,het oude Peking, is het centrum van China mede dankzij de laatste 24 keizers (Ming- en Qing-dynastieën) die vanuit deze stad het land regeerden. Alhoewel Beijing de hoofdstad is van de Volksrepubliek China is het met haar ca. 15 miljoen inwoners niet de grootste stad maar wel het politieke en culturele centrum van het land. Beijing betekent letterlijk ‘noordelijke hoofdstad’, een rol die het meerdere keren heeft gespeeld in China’s lange geschiedenis. Al vanaf de 13de eeuw werden de keizerlijke bevelen vanuit Beijing het land in verzonden. Steden als Nanjing en Xian gingen Beijing voor als hoofdstad. Vandaag de dag is Beijing een moderne maar ook zeer drukke stad.

Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud.

Vluchten per KLM:
Dag 1   Vertrek Amsterdam 21.15 uur
Dag 2   Aankomst Chengdu 12.50 uur 
Dag 11 Vertrek Beijing 10.55 uur, aankomst Amsterdam 15.20 uur


Tijdverschil met Nederland:
Beijing + 6 uur

Nu vanaf € 1580