Stedenreis 7 dagen Tbilisi en Jerevan - GeorgiŽ en ArmeniŽ
Onze bestemmingenRusland MongoliŽ ChinaGeorgiŽ en ArmeniŽAlgemene informatieHoogtepunten---------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 8 dagen GeorgiŽGroepsreis 7 dagen ArmeniŽGroepsreis 12 dagen GeorgiŽ en ArmeniŽ-------INDIVIDUELE RONDREIZEN-------Rondreis 8 dagen GeorgiŽRondreis 9 dagen GeorgiŽ en ArmeniŽRondreis 11 dagen ArmeniŽ------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 4 dagen TbilisiStedenreis 4 dagen JerevanStedenreis 7 dagen Tbilisi en JerevanProgramma, vertrekdata en prijzen---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels TbilisiHotels JerevanOekraÔne Baltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Stedenreis 7 dagen Tbilisi en Jerevan

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het maken van een individuele stedenreis.  De op deze pagina beschreven stedenreizen kunt u combineren of uitbreiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen en eventueel, tegen meerkosten (zie de prijsverschillen tussen de verschillende hotels), voor een ander hotel te kiezen. De genoemde vanaf prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen in een 2-persoonskamer met ontbijt.

Tbilisi
is een gezellige overzichtelijke en moderne stad waarvan het zeer oude historische centrum fantastische culturele rijkdommen herbergt. De Oude Stad is met zijn pittoreske oude straatjes, pleintjes, huisjes en hofjes een groot openluchtmuseum. Er hangt een prettige en gezellige sfeer. In deze wijk liggen ook de oude synagoge, de kleine moskee en de Sioni-kathedraal waar het kruis van de heilige Nino wordt aanbeden. In het centrum van de stad, rond het Vrijheidsplein en aan de imposante en elegante Rustaveli Prospekt, liggen naast winkels en terrasjes ook verschillende theaters, musea en oude paleizen.

Jerevan, de hoofdstad van Armenië, is voor een ieder die het bezoekt een onverwachte verrassing. Wat een prachtige en gezellige stad! De zeer goed geklede bevolking loopt arm in arm te winkelen op zeer elegante boulevards met prachtige bomen, slenteren over de indrukwekkende pleinen of drinken een drankje op een van de kleurrijke terrassen in een van de vele parken die de stad rijk is. De tientallen musea, monumenten, galeries en theaters houden u wel een paar dagen bezig maar het beste van de stad zijn de mensen. De sfeer is er erg ontspannen en het is er zo gezellig druk op straat dat het wel lijkt of de stad permanent op vakantie is.

Vluchten per LOT:
Dag 1   Vertrek Amsterdam 19.45 uur, aankomst Warschau 21.40 uur
Dag 1   Vertrek Warschau 22.30 uur, aankomst Tbilisi 04.05 uur (dag 2)
Dag 7   Vertrek Jerevan 04.40 uur, aankomst Warschau 06.30 uur
Dag 7   Vertrek Warschau 07.25 uur, aankomst Amsterdam 09.35 uur

Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud.

Tijdverschil met Nederland:
Georgië & Armenië + 2 uur (in de zomer)
Georgië & Armenië + 3 uur (in de winter)

 

.

Nu vanaf € 810