Stedenreis 9 dagen Ulaanbaatar en Beijing - MongoliŽ
Onze bestemmingenRusland MongoliŽ Algemene informatieHoogtepunten--------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 9 dagen MongoliŽ-----INDIVIDUELE RONDREIZEN--------Rondreis 11 dagen MongoliŽRondreis 14 dagen MongoliŽ-----INDIVIDUELE STEDENREIZEN------Stedenreis 5 dagen UlaanbaatarStedenreis 6 dagen UlaanbaatarStedenreis 7 dagen UlaanbaatarStedenreis 9 dagen Ulaanbaatar en BeijingProgramma, vertrekdata en prijzenStedenreis 12 dagen Ulaanbaatar en BeijingStedenreis 15 dagen Ulaanbaatar, Beijing, Xi'an en ShanghaiStedenreis 18 dagen Ulaanbaatar, Beijing, Xi'an en Shanghai----UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN----ReisinformatieHotels UlaanbaatarGerkampenExcursies UlaanbaatarChinaGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Baltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Stedenreis 9 dagen Ulaanbaatar en Beijing

Ulaanbaatar
Het hoofddoel van een reis naar Mongolië is voor de meeste reizigers toch eerder een tochtdoor de uitgestrekte natuur van het land dan een bezoek aan de minder bekende hoofdstad. Toch is een bezoek aan deze bijzondere stad zeer aan te bevelen omdat je hier nog een unieke combinatie kunt vinden tussen traditioneel en modern. Hierdoor krijgt de stad een charmante uitstraling die je niet vaak meer in grote steden tegenkomt. Ulaanbaatar is een drukke en levendige stad waar men tal van bezienswaardigheden kan bezoeken. Uiteraard is het ook een goede uitvalsbasis om de rest van het land te gaan ontdekken. Ulaanbaatar is voor een ieder die het bezoekt een onverwachte verrassing.

Beijing
Beijing,het oude Peking, is het centrum van China mede dankzij de laatste 24 keizers (Ming- en Qing-dynastieën) die vanuit deze stad het land regeerden. Alhoewel Beijing de hoofdstad is van de Volksrepubliek China is het met haar ca. 15 miljoen inwoners niet de grootste stad maar wel het politieke en culturele centrum van het land. Beijing betekent letterlijk ‘noordelijke hoofdstad’, een rol die het meerdere keren heeft gespeeld in China’s lange geschiedenis. Al vanaf de 13de eeuw werden de keizerlijke bevelen vanuit Beijing het land in verzonden. Steden als Nanjing en Xian gingen Beijing voor als hoofdstad. Vandaag de dag is Beijing een moderne maar ook zeer drukke stad.

Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud.

Vluchten per Turkish Airlines:
Dag 1 Vertrek Amsterdam 12.00 uur (overstap 16.30-19.05 uur)
Dag 2 Aankomst Ulaanbaatar 10.05 uur
Dag 9 Vertrek Beijing 00.10 uur (overstap Istanbul 05.20-08.20 uur), aankomst Amsterdam 11.00 uur

Tijdverschil met Nederland:
Istanbul + 1 uur
Ulaanbaatar + 6 uur
Beijing + 6 uur


Mongoolse trein rijdt op donderdag van Ulaanbaatar naar Beijing

 

Nu vanaf € 1190