download
info@bolsjoj.nl 020 - 2012777

Corona maatregelen

Baltische landen en Finland:
De Baltische landen en Finland zijn groen en geel gekleurd, dat wil zeggen dat u vrij rond kunt reizen in deze landen. Ter plaatse ondervindt u geen of nauwelijks last van de corona maatregelen.

Georgië:
Georgië kleurt oranje en sommige provincies rood. Vanwege corona maatregelen adviseren wij u op dit moment niet naar Georgië te reizen. Wij verwachten dat ook hier het corona virus snel onder controle zal zijn en dat wij in de lente gewoon weer kunnen reizen.

Armenië:
Armenië staat op geel dat willen zeggen dat u door het hele land kunt reizen zonder beperkingen. Wij adviseren u wel de grens met Azerbeidzjan te mijden. Er zijn voor Armenië op dit moment wel inreisbeperkingen met betrekking tot de corona maatregelen. Bij het reserveren van uw reis zullen wij u op de hoogte stellen van de regels op dat moment.

Mongolië:
Mongolië open per eind maart haar grenzen weer voor buitenlanders. Zover wij nu kunnen zien zijn er geen inreisbeperkingen voor gasten uit de EU-landen. In openbare ruimten worden nog steeds mondkapjes gedragen.

China:
China blijft waarschijnlijk voor het gehele jaar gesloten. De Chinese regering heeft nog niet bekend gemaakt wanneer internationale gasten weer welkom zijn.

In oranje en rood gekleurde landen/gebieden kunnen ambassades en consulaten u minder goed en soms ook helemaal van dienst zijn.

Zorgvrij uw reis boeken met flexibele voorwaarden:
Met alle ontwikkelingen omtrent het Corona virus bent u misschien nog terughoudend om weer te gaan reizen. Het boeken van uw reis moet natuurlijk vooral prettig zijn en iets dat u zonder zorg of twijfel kunt doen. Natuurlijk begrijpen wij dit en daarom kunt u bij ons uw volgende reis zorgeloos boeken. Wij bieden u uiterst flexibele voorwaarden;

* de aanbetaling van 20% over de gehele reissom dient u binnen 2 weken na reservering aan ons over te maken.

* het restbedrag dient u slechts 4 weken voor vertrek te voldoen en uitsluitend als er op dat moment door het Ministerie van Buitenlandse Zaken code geel of groen is afgegeven voor uw bestemming. Mocht uw bestemming op oranje of rood staan dan kunt u uw aanbetaling retour ontvangen of omboeken naar een andere datum.

* indien uw bestemming 4 weken voor vertrek op geel of groen staat maar bij vertrek op oranje of rood dan kunt u de reis omboeken naar een ander datum.

* mocht u 4 weken voor vertrek, ondanks dat uw bestemming op code oranje of rood staat, toch beslissen te willen reizen dan is dat mogelijk. Bedenkt u wel dat u vanaf dat moment de reis niet meer kosteloos kunt annuleren of omboeken naar een andere datum.

Afwijkende flexibele voorwaarden betreffende verzekeringen, visa en I.A.T.A. tickets:
* indien u een annuleringsverzekering bij ons heeft afgesloten dient u de kosten hiervoor direct na reservering volledig te betalen. Bij een eventuele omboeking vanwege Corona kan deze worden meegenomen naar de nieuwe reis. Bij een eventuele annulering vanwege Corona worden deze kosten niet gerestitueerd.
* lopende aanvragen of afgegeven visa (ca. 4 weken voor vertrek) worden niet gerestitueerd.
* I.A.T.A. vliegtickets (codeshare tickets voor bijvoorbeeld Baltische landen gecombineerd met Helsinki of Rusland) die op voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij na boeking direct moeten worden geprint dienen ook direct en volledig betaald te worden. Het is verstandig om het landarrangement al wel te boeken en even te wachten met de vluchten. Indien de vluchten op het moment van boeken en printen, ca. 3 weken voor vertrek, aanzienlijk hoger liggen dan bij het opmaken van onze offerte dan kunt u kosteloos van uw reis afzien. Is het ticket eenmaal uitgegeven dan kan die niet meer worden geannuleerd. Ten alle tijden geldt bij I.A.T.A. (codeshare) vliegtickets dat bij annulering van de reis uwerzijds de kosten niet worden gerestitueerd.

Kan ik niet beter wachten met mijn reis te boeken?
Als u een reis wenst met een goede prijs/kwaliteitverhouding is ons advies om niet te lang wachten met boeken. Hierdoor is de beschikbaarheid beperkt. Wij bieden u de garantie dat uw reis uitsluitend doorgaat als het verantwoord is en in lijn ligt met de adviezen van de overheid. Daarnaast bent u nooit uw geld kwijt als uw reis onverhoopt niet door kan gaan vanwege Corona.

Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.
U kunt ons telefonisch bereiken op 020-20 12 777 of u stuurt even een mailtje naar info@bolsjoj.nl

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09.00 uur - 17.30 uur
weekend gesloten

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel 020 - 2012 777 of mail naar info@bolsjoj.nl