Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Groepsreizen Rusland

Als u op zoek bent naar een organisatie die gespecialiseerd is in groepsreizen naar Rusland bent u bij Bolsjoj reizen aan het juiste adres. Wij zijn specialist als het gaat om groepsreizen. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar een enorme ervaring in het organiseren van reizen naar Rusland opgedaan. U kunt bij ons terecht voor groepsreizen en vele individuele reizen en wij bieden u per land ook nog een ruime keuze aan verschillende reizen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit een stedentrip in Rusland maar kunt u ook een fantastische riviercruise boeken.

Onze groepsreizen
U wordt bij onze groepsreizen begeleid door reisleidsters met veel ervaring en uiteraard veel kennis hebben van het gebied. Deze Nederlandssprekende reisleidsters zullen u begeleiden bij onder andere de transfers, bij het inchecken in hotels en bij excursies. U kunt bij ons kiezen voor groepsreizen in Rusland die compleet tot in de puntjes zijn verzorgd maar ook voor een basistrip waar u zelf nog de nodige invulling aan kunt geven.

Contact
Indien u graag meer informatie ontvangt over onze groepsreizen naar Rusland of vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 Ė 2012777. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Moskou citytrip - Reis Moskou - Baltische staten - Reizen Riga - Reizen Oekraïne - Rondreis Rusland - Stedenreis Tallinn - Stedenreizen Georgië - Stedentrip Sint Petersburg - Reizen Estland

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure