Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Moskou citytrip

Wanneer u van plan bent Moskou te bezoeken voor een citytrip kunt u voor de verzorging van deze reis uitstekend rekenen op de expertise van Bolsjoj reizen. Wij zijn specialist op het gebied van individuele reizen en groepsreizen naar onder ander Rusland en kunnen desgewenst laten begeleiden door een Engels, Duits of Nederlandssprekende reisleidster die u kan voorzien van informatie, wetenswaardigheden en anekdotes. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een basisreis waar u verantwoordelijk bent voor eigen invulling van activiteiten.

De vele mogelijkheden
De stad Moskou is een fantastische bestemming als citytrip door de rijke cultuur en vele bezienswaardigheden. U kunt bij ons kiezen voor verschillende trips waaronder ook een riviercruise die ook de stad Sint Petersburg aandoet. Ook extra overnachtingen, transfers, treinreizen en excursies kunnen los worden bijgeboekt.

Contact
Indien u graag meer informatie wilt over Moskou en het boeken van een citytrip kunt u ons uiteraard altijd bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 020 Ė 2012777.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Moskou reis - Reis naar Moskou - Reizen Kiev - Reizen Sint Petersburg - Rondreis Armenië - Stedenreis Kiev - Stedenreis Tbilisi - Stedenreizen Rusland - Stedentrips Moskou - Vakantie Oekraïne

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure