Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Moskou reis

Indien u van plan bent Moskou te bezoeken is Bolsjoj reizen uw ideale partner om deze reis te verzorgen. Wij zijn zeer ervaren in het organiseren van zowel individuele reizen als groepsreizen en rekenen Moskou tot een zeer populaire bestemming. Wij organiseren al meer dan 20 reizen naar deze prachtige stad. Wij hebben basispakketten samengesteld voor reizen naar grote steden als Moskou die u kunt aanvullen met bijvoorbeeld extra excursies, transfers en extra overnachtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor Bolsjoj reizen.

Een veelzijdige bestemming
Als u Moskou als bestemming kiest, bestaat er nog een enorme veelzijdigheid aan activiteiten die u tijdens deze reis kunt ondernemen. Zo kunt u bij Bolsjoj reizen bijvoorbeeld kiezen voor een riviercruise die Moskou combineert met Sint Petersburg. Maar ook wanneer u kiest om in Moskou te blijven, valt er uiteraard genoeg te zien op het gebied van cultuur en historie.

Contact
Als u meer informatie wilt ontvangen over Moskou kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 020 Ė 2012777. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Moskou reizen - Reis Sint Petersburg - Reizen Letland - Reizen Tallinn - Rondreis Baltische - Stedenreis Moskou - Stedenreis Vilnius - Stedentrip Kiev - Vakantie Estland - Cruise Rusland

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure