Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Moskou reizen

Voor het boeken van een trip naar Moskou kunt u rekenen op Bolsjoj reizen, dé specialist op het gebied van reizen naar Oost-Europa. U heeft bij ons de keuze uit vele soorten reizen die bovendien naar eigen wens zijn aan te passen. Bolsjoj Reizen is zeer ervaren in het organiseren van zowel individuele reizen als groepsreizen en helpt u graag bij te dragen aan een fantastische reis naar deze schitterende stad. Op aanvraag is het mogelijk om vanuit Moskou door te reizen naar bijvoorbeeld Sint Petersburg of de Baltische Staten.

Reizen met professionele begeleiding
Om zoveel mogelijk interessante bezienswaardigheden in Moskou te ontdekken kunt u ervoor kiezen met een Duits, Engels of Nederlandssprekende reisleidster te reizen. Op deze manier kunt u optimaal van deze stad genieten en veel te weten komen over de cultuur, historie en wetenswaardigheden. Ook kan de reisleidster u assisteren bij bijvoorbeeld het inchecken in hotels en bij de transfers.

Contact
Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over de stad Moskou, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 Ė 2012777. Wij staan u graag te woord.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Moskou vakantie - Reizen Armenië - Reizen Moskou - Reizen Tbilisi - Rondreis Georgië - Stedenreis Riga - Stedenreizen Armenië - Stedentrip Moskou - Vakantie Letland - Groepsreis Rusland

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure