Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Reis Moskou

Voor het verzorgen van een schitterende reis naar Moskou kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Bolsjoj Reizen. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van reizen naar Oost-Europa en regelen graag voor u een onvergetelijke reis naar deze prachtige hoofdstad. Wij kunnen zowel individuele reizen als groepsreizen verzorgen en kunnen u desgewenst voorzien van een Nederlandssprekende reisleidster die u alles kan vertellen over de cultuur, gebouwen en historie van Moskou. Ook zal de reisleidster u assisteren tijdens bijvoorbeeld transfers en bij het inchecken van hotels.

Website
Op de website van Bolsjoj Reizen vindt u meer informatie over de reizen die wij organiseren naar Moskou. U vindt ondermeer een enorme veelzijdigheid aan activiteiten die u kunt doen tijdens uw reis naar Moskou. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact
Met eventuele vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 020 Ė 2012777. Wij staan u graag te woord en om u te helpen aan alle informatie die u wenst.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Reis naar Moskou - Reizen Kiev - Reizen Sint Petersburg - Rondreis Armenië - Stedenreis Kiev - Stedenreis Tbilisi - Stedenreizen Rusland - Stedentrips Moskou - Vakantie Oekraïne - Moskou reis

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure