Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Reis Sint Petersburg

Als u van plan bent een reis naar Sint Petersburg te maken kunt voor de organisatie van deze reis rekenen op de deskundigheid van Bolsjoj Reizen. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist in het verzorgen van reizen naar Oost-Europa en kunnen voor u zowel een individuele reis of groepsreis naar Sint Petersburg samenstellen die u nooit meer zult vergeten. U kunt bij ons kiezen uit basispakketten met veel ruimte voor eigen invulling of voor compleet verzorgde reizen die eventueel naar uw wens op maat is aangepast.

Website
Op de website van Bolsjoj Reizen leest u meer over de bestemming Sint Petersburg en de vele verschillende reizen die wij richting deze bestemming organiseren. Indien u wenst, kan een Duits, Engels of Nederlandstalige gids u tijdens de reis vergezellen om u te voorzien van anekdotes, historische verhalen en wetenswaardigheden. Ook is een gids natuurlijk behulpzaam bij transfers en bijvoorbeeld bij het inchecken in uw hotel. Als uw interesse voor een reis naar Sint Petersburg is aangewakkerd, kunt u bij ons altijd een gratis offerte aanvragen.

Contact
Met eventuele vragen kunt u ons bereiken op het nummer 020 Ė 2012777. Onze medewerkers voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Reizen Armenië - Reizen Moskou - Reizen Tbilisi - Rondreis Georgië - Stedenreis Riga - Stedenreizen Armenië - Stedentrip Moskou - Vakantie Letland - Groepsreis Rusland - Moskou vakantie

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure