Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Rondreis Rusland

Als u plannen heeft voor een rondreis door Rusland kunt u voor de organisatie van deze reis uitstekend terecht bij Bolsjoj Reizen. Wij zijn al jarenlang specialist in het verzorgen van reizen naar Oost-Europese bestemmingen en hebben dus de ervaring en expertise om uw rondreis in Rusland tot een absoluut succes te maken. Bij ons heeft u een ruime keuze aan rondreizen door Rusland met niet alleen een keuze uit bestemmingen, maar ook bijvoorbeeld de keuze voor een Nederlandssprekende reisleidster die u kan voorzien van historische en culturele informatie.

Onze website
Op de site van Bolsjoj Reizen vindt u de rondreizen in Rusland die wij voor u kunnen verzorgen. Indien gewenst kunt u ook zelf uw reis samenstellen. Voor een reis op maat kunt u een offerte aanvragen via deze website. Bij ons is de klant koning en wij doen er werkelijk alles aan om van uw rondreis door Rusland een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wilt, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 2012777. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Stedenreis Kiev - Stedenreis Tbilisi - Stedenreizen Rusland - Stedentrips Moskou - Vakantie Oekraïne - Moskou reis - Reis naar Moskou - Reizen Kiev - Reizen Sint Petersburg - Rondreis Armenië

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure