Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Stedenreis Kiev

Voor de organisatie van een fantastische stedenreis naar Kiev bent u bij Bolsjoj Reizen aan het juiste adres. Wij zijn specialist wanneer het gaat om reizen naar Oost-Europese bestemmingen en kunnen voor u een stedenreis samenstellen om nooit te vergeten. U heeft bij ons een ruime keuze aan reizen waarin u naast de prachtige stad Kiev ook een bezoek zal brengen aan bijvoorbeeld Jalta, Lviv, Odessa of Moskou. Ook kunnen wij u tijdens uw stedenreis in Kiev voorzien van een reisleidster die u alles kan vertellen over de cultuur en historie van de steden die u zult bezoeken.

Website
Op de website van Bolsjoj Reizen vindt u ons ruime aanbod aan reizen naar de stad Kiev. Wij bieden niet alleen georganiseerde reizen aan, maar het is bij ons ook mogelijk een stedenreis naar Kiev zelf samen te stellen. Op deze website kunt u een offerte aanvragen voor een stedenreis op maat. Op deze manier bezoekt u alleen de dingen die u wenst te bezichtigen.

Contact
Als u vragen heeft over onze reizen of onze organisatie, kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 020 2012777. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Stedenreis Moskou - Stedenreis Vilnius - Stedentrip Kiev - Vakantie Estland - Cruise Rusland - Moskou reizen - Reis Sint Petersburg - Reizen Letland - Reizen Tallinn - Rondreis Baltische

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure