Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Stedentrip Kiev

Indien u van plan bent een stedentrip naar Kiev te maken, bent u voor de organisatie van uw reis bij Bolsjoj Reizen aan het juiste adres. Ons bureau is specialist op het gebied van reizen naar Oost-Europese bestemmingen en kan u zodoende een fantastische stedentrip naar Kiev aanbieden. U treft bij ons een ruime keuze aan stedentrips naar Kiev en kunt voor zowel individuele reizen als groepsreizen bij ons terecht. Ter plekke kunnen wij u indien gewenst voorzien van een Duits of Engelssprekende reisleidster die u kan assisteren bij transfers en het inchecken in uw hotel maar u uiteraard ook alles kan vertellen over het culturele en historische erfgoed van de plaatsen die u bezoekt.

Onze website
Op de website van Bolsjoj Reizen vindt u informatie over al onze reizen en bestemmingen. Hier kunt u ook een stedentrip naar Kiev uit het ruime aanbod uitkiezen. Mocht u veranderingen willen aanbrengen in het reisschema dan is dat bij Bolsjoj Reizen mogelijk. Samen met u creëren wij graag een reis op maat die voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

Contact
Als u vragen heeft of graag meer informatie over ons bureau en onze reizen ontvangt, kunt u contact opnemen met ons via het nummer 020 2012777. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Stedentrip Moskou - Vakantie Letland - Groepsreis Rusland - Moskou vakantie - Reizen Armenië - Reizen Moskou - Reizen Tbilisi - Rondreis Georgië - Stedenreis Riga - Stedenreizen Armenië

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure