Excursies Guilin - China
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŽ ChinaAlgemene informatieHoogtepunten--------------GROEPSREIZEN-------------------INDIVIDUELE RONDREIZEN------Rondreis 14 dagen Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo en Shanghai---INDIVIDUELE STEDENREIZEN---Stedenreis 8 dagen BeijingStedenreis 8 dagen Beijing en ShanghaiStedenreis 12 dagen Beijing, Xi'an en Shanghai---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels BeijingHotels Xi'anHotels ChengduHotels ChongqingHotels ShanghaiHotels GuilinExcursies BeijingExcursies Xi'anExcursies ShanghaiExcursies GuilinExcursies GuangzhouGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne FinlandBrochure 2021

Excursies Guilin

Prijzen zijn per persoon incl. Engelssprekende gids en entreegelden. Alle genoemde openingsdagen zijn altijd onder voorbehoud en kunnen tijdens het jaar, ook nadat uw reservering reeds door ons is bevestigd, onaangekondigd worden gewijzigd. U kunt geen losse excursies boeken (altijd in combinatie met hotelovernachtingen).


Boottocht Guilin (GE01)
Bij een bezoek aan Guilin hoort natuurlijk ook een spectaculaire boottocht over de prachtige Li-rivier. Zo’n 30 km ten zuiden van Guilin stapt u op een van de vele plezierboten die stroomopwaarts naar het plaatsje Yangshuo varen. Onderweg zult u verbaasd staan van de rotsformaties van het Karstgebergte (kalksteen) die als achtergrond dienen voor het pittoreske landschap. Aan de oevers van deze, op veel plaatsen zeer ondiepe rivier, zoeken waterbuffels verkoeling in het helderblauwe water, doen vrouwen de was en spelen kinderen met houten bootjes (sampans). U waant zich in een echt sprookjeslandschap. ’s Avonds wordt er op deze rivier nog op traditionele manier, door oude vissers op bamboevlotjes, gevist met aalscholvers. De tocht duurt ca. 5 uur en aan boord wordt er een lunch geserveerd. Bij aankomst in het plaatsje Yangshuo krijgt u nog de gelegenheid om even door de kleine winkelstraatjes te wandelen. Yangshuo is een populaire uitvalsbasis voor fietstochten langs het fantastische Karstgebergte, rijstvelden en de kleine dorpjes in het omliggende platteland. Vanuit Yangshuo rijdt u per bus/auto weer terug naar Guilin (ca. 80 km).

Wanneer: dagelijks
Duur: 7 uur (lunch inbegrepen)
Vervoer: auto met chauffeur
 

2 personen 3-5 personen 6-9 personen
€ 175 € 155 € 130Stadsrondrit met Rieten-Fluitgrot en Fubo Hill (GE02)
Tîjdens deze privé excursie zult u ontdekken wat een enerverende stad dit is. Tal van straten in de stad zijn omzoomd door kassiabomen. Vooral in de herfst is door de hele stad de geur van de bloemen goed te ruiken. Even buiten het centrum bezoeken we de Rieten-Fluitgrot. Deze grot dankt zijn naam aan het riet wat bij de ingang van de grot groeide en waar de plaatselijke bevolking fluiten van maakte.  Tijdens een wandeling door de grot lopen we langs formaties van stalagmieten en stalactieten welke in allerlei kleuren verlicht worden waardoor zij op koraal, barnsteen, agaat of jade lijken.  Ook rijden we langs de olifantenslurfheuvel, de beklimbare rots aan de oever van de Li-rivier. Deze rots lijkt op een olifant die met zijn slurf water uit de rivier drinkt. Hierna gaan we naar Fubo Hill aan de oever van de Li-rivier. Onder in de heuvel is de Grot van de Teruggekeerde Parel. Deze naam komt van de plaatselijke legende.  De grot, die bewoond werd door een draak, werd verlicht door één glanzende parel. Deze parel werd gestolen door een visser, maar de visser was zo beschaamd over zijn daad, dat hij de parel weer terugbracht. De lunch is inbegrepen.

Wanneer: dagelijks
Duur: 7 uur (lunch inbegrepen)
Vervoer: auto met chauffeur
 

2 personen 3-5 personen 6-9 personen
€ 100 € 90 € 80

 Graag attenderen wij u op het feit dat er in China tijdens excursies, ook bij groepsreizen, vaak bij fabrieken, werkplaatsen en/of winkels wordt gestopt om toeristen de gelegenheid te geven enkele souvenirs te kopen. Dit is gebruikelijk en derhalve kunnen wij dit niet voorkomen. Uiteraard bent u niet verplicht iets te kopen.