download
info@bolsjoj.nl 020 - 2012777

Over ons

Het is inmiddels ruim 35 jaar geleden dat Bolsjoj Reizen de eerste reizen naar de toenmalige Sovjet-Unie organiseerden. Naast individuele steden- en groepsreizen naar Rusland bieden wij u inmiddels ook diverse reizen aan naar Mongolië, China, Georgië, Armenië, Oekraïne, de Baltische landen en Finland. De vraag naar de door ons aangeboden bestemmingen is de laatste jaren sterk toegenomen. Vooral de reizen naar de Baltische landen zijn zeer populair geworden sinds deze landen zijn toegetreden tot de Europese Unie. Wij worden in alle landen vertegenwoordigd door lokale vertegenwoordigers die in alle grote steden een kantoor hebben waar doorgaans ook Engelssprekende medewerkers aanwezig zijn. Dankzij de samenwerking met deze agenten kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Ons specialisme uit zich vooral in een breed aanbod, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de flexibiliteit om voor u een reis samen te stellen die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij bezoeken zelf regelmatig onze bestemmingen om u, op basis van onze eigen kennis en ervaring, zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Op deze website vindt u talloze arrangementen, excursie- en verlengingsmogelijkheden.

Onbeperkte mogelijkheden
U heeft bij Bolsjoj Reizen de keuze uit vele soorten reizen. Bijna alle reizen en bestemmingen kunt u met elkaar combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een individuele reis naar Moskou combineren met een 6-daagse groepsreis naar St. Petersburg en daarna doorreizen naar de Baltische landen en/of Helsinki. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Individuele stedenreizen
Wij hebben stedenreizen samengesteld naar de belangrijkste steden in de door ons aangeboden landen. Verlengingsnachten, transfers, treinreizen en georganiseerde excursies kunnen apart worden bijgeboekt. U kunt uw eigen reis samenstellen en meerdere landen en steden met elkaar combineren.

Culturele groepsreizen
Voor al onze bestemmingen hebben wij groepsreizen samengesteld, d.w.z. dat u samen met anderen in groepsverband reist. U wordt tijdens deze reizen ter plaatse begeleid door zeer enthousiaste en ervaren lokale reisleidsters/gidsen. Zij begeleiden u onder andere bij de transfers, het inchecken in de hotels en tijdens de excursies. Zij geven u historische informatie over de verschillende bezienswaardigheden en monumenten. De voordelen van deze manier van reizen zijn onder andere dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verblijf in de hotels, de excursies en het vervoer ter plaatse.

Groepen en reizen op maat
Bolsjoj Reizen heeft ruime ervaring met het organiseren van gespecialiseerde groepsreizen. De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal reizen verzorgd voor verenigingen, bedrijven, universiteiten, faculteiten en onderwijsinstellingen. Voor groepen kunt u een offerte aanvragen die geheel is toegesneden op uw reisplannen. Voor al onze reizen ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een offerte. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. U bent ook van harte welkom, om na een telefonische afspraak, uw reisplannen met ons te komen bespreken.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel 020 - 2012 777 of mail naar info@bolsjoj.nl