download
info@bolsjoj.nl 020 - 2012777

Annuleringsvoorwaarden

Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden

Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten 20% over de totale reissom, vanaf 56 tot 42 dagen voor vertrek 30% van de totale reissom, vanaf 42 tot 28 dagen voor vertrek 50% van de totale reissom, vanaf 28 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de totale reissom, vanaf 14 tot 7 dagen voor vertrek 90% van de totale reissom, vanaf 7 dagen voor vertrek de volledige reissom. Indien de volledige kosten van de vliegtickets in de aanbetaling zijn verwerkt, bestaan de annuleringskosten uit de volledige kosten van de vliegtickets, vermeerderd met het voorgaand vermelde percentage van het landarrangement. Indien uw visum reeds is aangevraagd dan zijn de kosten hierover 100%.

Bij een wijziging na boeking uwerzijds berekenen wij automatisch minimaal € 50 wijzigingskosten per boeking. Indien de wijziging ook nog kosten met zich meebrengt (van b.v. uitgegeven tickets, treinkaartjes en annulerings-/wijzigingskosten van hotels, gidsen, taxi’s etc.) dan worden die voor 100% aan u doorberekend. Indien de nieuwe reisdata (vluchten/hotels etc.) duurder uitvallen dan zullen de extra kosten uiteraard aan u worden doorberekend.

Indien u uw reisdata wilt wijzigen dan brengt dat dus altijd kosten met zich mee.

Bij groepsreizen kunt u tot 3 maanden voor vertrek de vertrekdatum wijzigen à € 50 per boeking. Dit is uiteraard alleen mogelijk mits er nog plaatsen beschikbaar zijn op andere groepsreizen in het zelfde jaar.

Bij eventuele wijzigingen of gedeeltelijke annuleringen onderweg (tijdens uw reis) uwerzijds dienen de hieruit voortvloeiende kosten ter plaatse direct door u te worden voldaan. U heeft geen recht op restitutie van reisonderdelen die u zelf tijdens uw reis heeft geannuleerd of gewijzigd, ongeacht wat lokale vertegenwoordigers, hotelpersoneel, gidsen of vervoersbedrijven u ook toezeggen. U krijgt dus na vertrek nooit geld terug! Bolsjoj Reizen is nimmer aansprakelijk voor wijzigingen/deelannuleringen die u tijdens uw reis zelf doorvoert.

* IATA

IATA-vliegtickets dienen op voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij bij boeking doorgaans binnen 48 uur te worden uitgegeven. De aanbetaling van uw reis bedraagt de volledige kosten van de IATA-tickets + 20% over het landarrangement. Uitgegeven IATA-tickets kunnen niet meer door u worden gewijzigd en bij een eventuele annulering zijn de kosten altijd 100%.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel 020 - 2012 777 of mail naar info@bolsjoj.nl