download
info@bolsjoj.nl 020 - 2012777

Visa

Toeristen visa

Landgeldigheidsduur van paspoortduur aanvraagvisum/incl. verzorgingskosten


China* 7 maanden1 week € 247,50 (zelf in Den Haag aanvragen)
Azerbeijdzjan***6 maanden3 dagen$ 25 (online aanvragen)

**China: Tijdelijk geen visum nodig voor reizen tot 15 dagen (Onder voorbehoud van wijzigingen)
Een visum voor China is 3 maanden geldig vanaf de dag van afgifte (maximum verblijf is 1 maand). Naast het originele paspoort, een ingevuld visumformulier en een pasfoto dient u ook een reisschema te overleggen met daarop uw overnachtingsadressen. Informatie (altijd onder voorbehoud) over alles wat u nodig heeft ontvangt u bij de factuur. U dient zelf nog oor de aanvraag te controleren of het consulaat eventuele wijzigingen in de procedure heeft doorgevoerd.
U kunt uw visum voor China maar op 2 adressen persoonlijk (er worden vingerafdrukken genomen) aanvragen:
bij het Chinese Consulaat in Den Haag. Maak ruim op tijd een afspraak. Mocht het niet lukken dan kunt u nog altijd bij het CVASC kantoor in Den Haag terecht
bij het Chinese Visa Application Service Center (CVASC) in Den Haag.

Wanneer Nederlanders in China aankomen op een van de 8 internationale luchthavens mogen ze - onder voorwaarden - voor een periode van maximaal 144 uur China betreden zonder visum. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat een ticket overlegd kan worden waaruit blijkt dat de reiziger binnen 144 uur doorvliegt vanaf de luchthaven van aankomst in China naar een andere internationale bestemming (buiten China).

**Azerbeijdzjan: U kunt via de volgende link https://evisa.gov.az/en/ een online visum aanvragen. Een aanvraag duurt tussen de drie en vijf dagen. Vanaf de aanvraag is het visum 90 dagen geldig. U mag maximaal 30 dagen in het land verblijven.

***Mongolië: Nederlandse toeristen kunnen tot en met 31 december 2025 zonder visum Mongolië inreizen. Indien u een andere nationaliteit heeft, dient u voor u zelf na te gaan of een visum voor u vereist is.

Overige landen: voor de Baltische landen en Finland (deze landen behoren tot de EU) heeft u enkel een geldig paspoort of een officieel identiteitsbewijs nodig. Voor Georgië en Armenië heeft u geen visum nodig maar dient uw paspoort nog wel 6 maanden geldig te zijn na thuiskomst.

Bolsjoj Reizen kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen in websites, procedures of visumkosten van de verschillende consulaten. U bent altijd zelf verantwoordelijk om de juiste documenten/papieren en verklaringen op tijd aan te vragen. U kunt uw reis niet kosteloos annuleren indien u niet op tijd bent begonnen met het aanvragen van een visum.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel 020 - 2012 777 of mail naar info@bolsjoj.nl