Excursies Shanghai - China
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŽ ChinaAlgemene informatieHoogtepunten--------------GROEPSREIZEN-------------------INDIVIDUELE RONDREIZEN------Rondreis 14 dagen Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo en Shanghai---INDIVIDUELE STEDENREIZEN---Stedenreis 8 dagen BeijingStedenreis 8 dagen Beijing en ShanghaiStedenreis 12 dagen Beijing, Xi'an en Shanghai---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels BeijingHotels Xi'anHotels ChengduHotels ChongqingHotels ShanghaiHotels GuilinExcursies BeijingExcursies Xi'anExcursies ShanghaiExcursies GuilinExcursies GuangzhouGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne FinlandBrochure 2021

Excursies Shanghai

Prijzen zijn per persoon incl. Engelssprekende gids en entreegelden. Alle genoemde openingsdagen zijn altijd onder voorbehoud en kunnen tijdens het jaar, ook nadat uw reservering reeds door ons is bevestigd, onaangekondigd worden gewijzigd. U kunt geen losse excursies boeken (altijd in combinatie met hotelovernachtingen).


Stadsrondrit Shanghai met Yu-tuin (SE01)
Tijdens deze privé-stadsrondrit maakt u kennis met een van de grootste en modernste steden van Azië. Terwijl uw chauffeur u langs alle belangrijke bezienswaardigheden rijdt, zal uw gids u het een en ander vertellen over de verschillende gebouwen en de geschiedenis van de stad. Onderweg bezoekt u onder andere Chinatown (de Oude Stad) waarin de Yu-tuin, Shanghai’s enige klassieke Chinese tuin, is gelegen. Deze tuin werd al in de 16de eeuw aangelegd. Bij de ingang ligt het 400 jaar oude zeer bekende vijfkantige theehuis Huxinting omgeven door een vijver met grote scholen goudvissen. Ook Nanjing Lu, in de jaren 30 van de vorige eeuw de meest populaire winkelstraat van de Britse Concessie, en de gezellige Bund, de meest bekende boulevard van China met tal van oude koloniale gebouwen, staan op het programma. Aan de overkant van de Huangpu-rivier rijden we door het zakendistrict Pudong, bekend vanwege haar futuristische wolkenkrabbers die de Skyline van de stad zo bijzonder maakt. U bezoekt het Shanghai World Financial Center. Vanaf het observatieplatform op de 100e etage heeft u werkelijk een fantastisch uitzicht over Shanghai.

Wanneer: dagelijks
Duur: 7 uur (lunch inbegrepen)
Vervoer:  auto met chauffeur

2 personen 3-5 personen 6-9 personen
€ 105 € 95 € 85Jade-Boeddhatempel, Yu-tuin, Nanjing Lu en wandeling over de Bund (SE02) 
Tijdens deze prachtige excursie rijdt u, samen met de gids en chauffeur, naar de Jade-Boeddhatempel  in het noordwesten van de stad. De twee Boeddhabeelden, uit witte jade gesneden, werden door een monnik in 1882 uit Birma meegebracht.  Er wonen nog ca. 20 monniken in de tempel welke bestaat uit diverse gebouwen en binnenhoven. U kunt onder andere de Liggende Boeddha die het nirvana bereikt en de prachtige 1.9 m hoge Zittende Boeddha bewonderen.  Hierna rijden we naar de Yu-tuin, een meesterlijk voorbeeld van Chinese tuinarchitectuur. Deze tuin werd al in de 16de eeuw aangelegd door de mandarijn Pan Yunduan. De Nanjing Lu was in de jaren 30 van de vorige eeuw de meest populaire winkelstraat van Shanghai en de belangrijkste van de Britse Concessie. Ook een wandeling over de zeer bekende Bund boulevard, met tal van oude koloniale gebouwen, staan op het programma. De lunch is inbegrepen.

Wanneer: dagelijks
Duur: 7 uur (lunch inbegrepen)
Vervoer: auto met chauffeur

2 personen 3-5 personen 6-9 personen
€  90 € 75 € 65

 


Graag attenderen wij u op het feit dat er in China tijdens excursies, ook bij groepsreizen, vaak bij fabrieken, werkplaatsen en/of winkels wordt gestopt om toeristen de gelegenheid te geven enkele souvenirs te kopen. Dit is gebruikelijk en derhalve kunnen wij dit niet voorkomen. Uiteraard bent u niet verplicht iets te kopen.