Groepsreis 12 dagen Oekra´ne - Oekra´ne
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŰ ChinaGeorgiŰ en ArmeniŰOekra´ne Algemene informatie Hoogtepunten Oekra´neGroepsreis 12 dagen Oekra´neProgramma, vertrekdata en prijzen------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogrammaStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogrammaStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 3 dagen Odessa---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaFinlandBrochure 2021

Groepsreis 12 dagen Oekra´ne

Wij bieden u een 12-daagse groepsreis door de Oekraïne. U bezoekt Kiev, de bruisende hoofdstad, Lviv, één van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa, de Krim, ook wel gezien als de midellandse zee kust van Oekraïne met steden als Simferopol en Jalta, u sluit de reis af met een bezoek aan Odessa één van de mooiste en meest romantische steden aan de Zwarte Zee. U wordt begeleid door een Engels- of Duitssprekende lokale gids.

In Kiev vindt u het centrum van de stad talrijke bezienswaardigheden, zoals historische monumenten, kerken en kathedralen, musea, theaters, pleinen en bekende parken. De meest bekende kathedralen zijn de St. Sofia- en de St. Andrew-kathedraal en een van de bekendste musea is het Nationaal Kunstmuseum, dat een fantastische collectie schilderijen en iconen bezit. In het Shevchenko-park vindt u het Russisch Kunstmuseum. Kiev telt meer dan twintig theaters, waarvan het Sjevtsjenko (Shevchenko) Opera & Ballet Theatre wel het mooiste en het bekendste is.

Kiev en Lviv herbergen ongetwijfeld de bekendste culturele rijkdommen van Oekraïne.
Maar op de Krim en in Odessa zijn ze, naast de heerlijke stranden en prachtige natuur, ook veelvuldig aanwezig. Onder begeleiding van een Duits- of Engelssprekende gids krijgt u de meest magnifieke monumenten en bezienswaardigheden te zien. Alle vertrekdata van deze 12-daagse groepsreizen zijn gegarandeerd bij een minimale deelname van 2 personen. Het maximum aantal deelnemers is 18. U verblijft in goede 3-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt.

 

Nu vanaf € 1345

Waarom Bolsjoj Reizen?
• gegarandeerd vertrek
• gunstig gelegen 3-sterrenhotels

• excursies en entreegelden inbegrepen
• Zeer ervaren lokale gidsen
• Informatie pakket

• verlenging mogelijk