Hotels Chengdu - China
AANBIEDINGEN VAN DE DAG !!!!!Onze bestemmingenRusland MongoliŽ ChinaAlgemene informatieHoogtepunten--------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 8 dagen BeijingGroepsreis 13 dagen Beijing, Xi'an en ShanghaiGroepsreis 16 dagen Beijing, Xi'an, Guilin en Shanghai------INDIVIDUELE RONDREIZEN------Rondreis 15 dagen Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo en ShanghaiRondreis 17 dagen Chengdu, Xi'an, Beijing, Shanghai en Hangzhou---INDIVIDUELE STEDENREIZEN---Stedenreis 8 dagen BeijingStedenreis 9 dagen Beijing en ShanghaiStedenreis 12 dagen Beijing, Xi'an en Shanghai---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels BeijingHotels Xi'anHotels ChengduHotels ChongqingHotels ShanghaiHotels GuilinExcursies BeijingExcursies Xi'anExcursies ShanghaiExcursies GuilinExcursies GuangzhouGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Baltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

Hotels Chengdu

De hieronder genoemde prijzen zijn  'vanaf prijzen' per persoon per nacht in een standaard hotelkamer, inclusief ontbijt. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tijdens het seizoen gewijzigd worden. Indien u losse hotelovernachtingen bij ons reserveert (zonder vluchten) dan zijn de reserveringskosten € 50 per boeking i.p.v. € 35.

Mogen wij u erop attenderen dat een 3-sterrenhotel over het algemeen, net als in Nederland, een gewoon eenvoudig hotel is zonder enige luxe of bijzondere service. Onder de 4-sterrenhotels zijn veel prijsverschillen, dus kwaliteitsverschillen. Een 4-sterrenhotel wilt niet zeggen dat u in een luxe hotel verblijft. 

Wij adviseren u ‘s morgens zo vroeg mogelijk te gaan ontbijten want het kan erg druk zijn in de ontbijtzalen waardoor de wachttijden behoorlijk kunnen oplopen. Vooral tussen 8 en 9 uur is het vaak heel erg druk.

Tibet*****
Het hotel dankt zijn naam aan het samenwerkingsverband met de Tibetaanse regionale overheid. Het Tibet Hotel is een prima uitvalsbasis om, voor zowel de zakenreiziger als de toerist, buiten het prachtige Chengdu ook de schoonheid van het buurland Tibet te ontdekken.
Ligging: In het centrum van Chengdu, op slechts 15 minuten lopen van het treinstation.
Failiteiten: In de prachtige hotellobby vindt u de receptie en de lobbybar waar u heerlijke drankjes kunt bestellen. De vier restaurants serveren diners voor ieder wat wils. Ook is er een fitnessruimte, winkeltjes met een diversiteit aan  producten uit Tibet en een spa aanwezig.  WiFi in hotelkamer.
Hotelkamers: De 275 keurig ingerichte hotelkamers zijn ingericht zoals u van een 5-sterren hotel mag verwachten

Logies/ontbijt p.p.p.n. 2-pk 1-pk
01.01 t/m 31.03 €  45 €   90
01.04 t/m 31.08 €  59 € 116
01.09 t/m 31.10 €  65 € 130
01.11 t/m 31.12 €  54 €  106