Hotels Odessa - OekraÔne
Onze bestemmingenRusland Baltische landen MongoliŽ ChinaGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Algemene informatie Hoogtepunten OekraÔne------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 5 dagen Kiev met excursieprogrammaStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogrammaStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 3 dagen Odessa---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaFinlandBrochure 2021

Hotels Odessa

De hieronder genoemde prijzen zijn  'vanaf prijzen' per persoon per nacht in een standaard hotelkamer, inclusief ontbijt. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tijdens het seizoen gewijzigd worden.

Mogen wij u erop attenderen dat een 3-sterrenhotel over het algemeen, net als in Nederland, een gewoon eenvoudig hotel is zonder enige luxe of bijzondere service. Onder de 4-sterrenhotels zijn veel prijsverschillen, dus kwaliteitsverschillen. Een 4-sterrenhotel wilt niet zeggen dat u in een luxe hotel verblijft. 

Wij adviseren u ‘s morgens zo vroeg mogelijk te gaan ontbijten want het kan erg druk zijn in de ontbijtzalen waardoor de wachttijden behoorlijk kunnen oplopen. Vooral tussen 8 en 9 uur is het vaak heel erg druk.


Hotel Black Sea Privoz*** 
Hotel Black Sea Privoz werd in 2006 geopend en behoort tot de Black Sea Hotel Group. Ondanks dat dit zeer ruim en modern opgezet hotel gevestigd is in een business- en shopping centre ondervindt u hiervan geen enkele hinder. Via de hoofdingang van het business centre neemt u de lift naar de 7e verdieping waar u direct bij de receptie uitkomt en het vriendelijke personeel u welkom heet.
Ligging: direct naast de bekende Privoz markt waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1827 en het busstation. Het hotel ligt op ongeveer 25 minuten lopen van de boulevard en de Opera. Verschillende bezienswaardigheden en restaurants liggen in de directe omgeving van het hotel.
Faciliteiten: in de ruime hotellobby bevindt zich de receptie met informatiebalie. Verder heeft het hotel de beschikking over een beautysalon, een spa & fitness centre. Het gezellige Black Sea Restaurant heeft een goede naam en in de lobby bar kunt u terecht voor een drankje. Tijdens de zomermaanden kunt u op de 8e verdieping heerlijk loungen op het aangename buitenterras met fantastisch uitzicht over de stad. WiFi in gehele hotel.
Hotekamers: de 100 hotelkamers zijn ruim en keurig ingericht en hebben alle tv, telefoon, minibar en airconditioning. Badkamer met douche en/of bad en toilet. 

Logies/ontbijt p.p.p.n.  2-pk  1-pk
 01.01 t/m 31.12  € 40  €   70


Hotel Odessa****
Een zeer modern en ruim opgezet hotel, gebouwd in 2001.  Naast  toeristen vindt men hier ook veel zakenlieden. Vanwege de mooie ligging lopen er ’s avonds veel mensen op de pier.
Ligging: het hotel ligt op een pier midden in de haven met een prachtig uitzicht over de jachthaven en de Zwarte Zee. Via de beroemde Potemkin-trappen loopt u in ca. 10 minuten naar het historische centrum.
Faciliteiten: in de zeer ruime hotellobby vindt u de receptie waar u ook terecht kunt voor het reserveren van theaterkaartjes. Achter de hotellobby vindt u een gezellige koffieshop. Verder heeft het hotel 2 restaurants, een parorama Sky Bar op de 19de etage vanwaar u een schitterend uitzicht heeft, een fitnessclub met sauna en zwembad. WiFi in gehele hotel.
Hotelkamers: alle 300 hotelkamers hebben uitzicht over de jachthaven of over de Zwarte Zee. Kamers zijn ruim en keurig ingericht met tv, telefoon, zitje, minbar en badkamer met douche en/of bad en toilet.

Logies/ontbijt p.p.p.n.  2-pk  1-pk
 01.01 t/m 31.12  € 80  €  120


Hotel Londonskaya ****
Dit elegante hotel is gevestigd in een architectonisch monument uit de 19de eeuw. Na een grote renovatie in 1998 werd Londonskaya een van de populairste hotels van de stad. De lobby en de andere openbare ruimten zijn zeer stijlvol ingericht met Engelse en Franse klassieke meubels, kroonluchters, spiegels en ornamenten.
Ligging: aan een mooie boulevard in het historische centrum van Odessa. De beroemde Potemkin-trappen, het Opera-huis, diverse musea en de haven liggen op 5 minuten lopen van het hotel.
Faciliteiten: in de lobby vindt u de receptiebalie met informatie over de stad. In het prachtige restaurant kunt u genieten van de voortreffelijke Franse keuken en op de binnenplaats bevindt zich een prachtige zomertuin met oude platanen en fonteinen waar u iets kunt drinken. In de zomer wordt hier ook het ontbijt geserveerd. WiFi in gehele hotel.
Hotelkamers: de 50 hotelkamers zijn klassiek ingericht met alle denkbare vormen van modern comfort. Mooie badkamer met haardroger, douche en/of bad en toilet.Logies/ontbijt p.p.p.n. 

2-pk

1-pk

01.01 t/m 30.04  €   67  €  118
01.05 t/m 30.09 €   76 €  135
01.10 t/m 31.12 €   67 €  118