Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Reizen Baltische

Voor individuele reizen of groepsreizen naar de Baltische Staten bent u bij Bolsjoj Reizen aan het juiste adres. Ons bedrijf is al jaren specialist in het organiseren van reizen naar Oost-Europa en kan u voorzien van een ruime keuze aan verschillende reizen naar de Baltische Staten. Of u nu geïnteresseerd bent in een basispakket met veel ruimte voor eigen invulling of een reis onder begeleiding van een ervaren reisleidster, Bolsjoj kan het voor u regelen. Het is zelfs mogelijk samen met ons een reis voor uw gezelschap samen te stellen. Bovendien kunt u tijdens de reis worden begeleid door een Duits of Engelssprekende reisleidster die u alles kan vertellen over de cultuur en historie van de plaatsen die u bezoekt. Ook zal deze persoon u uiteraard helpen met bijvoorbeeld transfers en het inchecken in uw hotel.

Website
Wanneer u rondkijkt op de site van Bolsjoj reizen, ontdekt u de vele mogelijkheden van onze reizen naar de Baltische Staten. Ook kunt u op deze website een gratis offerte aanvragen voor uw reis. Bolsjoj Reizen heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel en zal ervoor zorgen dat uw reis naar de Baltische Staten er een zal worden om nooit te vergeten.

Contact
Met eventuele vragen over onze organisatie of onze reizen, kunt u contact opnemen met onze helpdesk door te bellen met het nummer 020 Ė 2012777. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Baltische staten - Reizen Riga - Reizen Oekraïne - Rondreis Rusland - Stedenreis Tallinn - Stedenreizen Georgië - Stedentrip Sint Petersburg - Reizen Estland - Moskou citytrip - Reis Moskou

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure