Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Reizen Letland

Voor het organiseren van groepsreizen of individuele reizen naar Letland kunt u rekenen op Bolsjoj Reizen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reizen naar Oost-Europese bestemmingen en bieden u een ruime keuze uit mogelijkheden als het gaat om reizen naar Letland. Zo kunt u bij ons uiteraard kiezen voor een basispakket waarbij u zelf uw activiteiten plant en uitvoert, maar kunt u ook kiezen voor een verblijf dat tot in de puntjes is geregeld inclusief professionele begeleiding van Duits of Engelstalige reisleidsters.

Website
Op deze website kunt u meer lezen over onze reizen naar Letland en de mogelijkheid tot het creëren van een reis op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen om uw reis volledig naar uw wensen samen te stellen. Het is mogelijk online een aanvraag voor een offerte te versturen. Wij streven naar absolute klanttevredenheid en wij doen er alles aan om de reis naar Estland perfect te laten verlopen.

Contact
Indien u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt over onze organisatie en de reizen die we aanbieden, kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 Ė 2012777.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Reizen Moskou - Reizen Tbilisi - Rondreis Georgië - Stedenreis Riga - Stedenreizen Armenië - Stedentrip Moskou - Vakantie Letland - Groepsreis Rusland - Moskou vakantie - Reizen Armenië

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure