Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Reizen Riga

Voor reizen naar Riga, is Bolsjoj Reizen uw ideale partner om deze reis voor u te verzorgen. Wij zijn namelijk expert wanneer het aankomt op reizen naar Oost-Europese landen en kunnen uw reis naar Riga tot in de puntjes regelen. Uiteraard is het ook mogelijk te kiezen voor een basispakket waarbij u zelf kiest voor uw daginvulling. Bolsjoj Reizen kan u in Riga voorzien van een Duits of Engelssprekende reisleidster die u tijdens uw reis kan voorzien van informatie, anekdotes en historische verhalen over de plaatsen die u bezoekt. Ook neemt de reisleidster het regelen van transfers en het inchecken bij hotels voor haar rekening. Bij ons is de klant namelijk koning en wij willen u de perfecte reis aanbieden.

Website
Op de website van Bolsjoj Reizen leest u alles over de reizen naar Riga die wij aanbieden. Wij bieden u vele mogelijkheden zoals een bezoekje aan één van de andere Baltische Staten. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid reizen zelf aan te passen naar uw wensen. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website.

Contact
Als u vragen heeft over onze organisatie of onze reizen naar Riga kunt u contact opnemen met onze helpdesk door te bellen met het nummer 020 Ė 2012777. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een passende respons.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Reizen Sint Petersburg - Rondreis Armenië - Stedenreis Kiev - Stedenreis Tbilisi - Stedenreizen Rusland - Stedentrips Moskou - Vakantie Oekraïne - Moskou reis - Reis naar Moskou - Reizen Kiev

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure