Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Rondreis Baltische

Voor een schitterende rondreis door de Baltische Staten kunt u uitstekend bij Bolsjoj Reizen terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in reizen naar Oost-Europese bestemmingen en kunnen u voorzien van een ruim aanbod aan verschillende reizen om kennis te maken met de Baltische Staten. Zo kunt u bij ons kiezen voor een basis rondreis door de Baltische Staten, maar ook uit een rondreis waarbij alles tot in de puntjes voor u is geregeld tot en met een reisleidster aan toe. Overigens is dit wel een ideale manier om meer te leren van de historie en cultuur van deze landen en zo optimaal te kunnen genieten van uw reis.

Website
Op de website van Bolsjoj Reizen treft u ons aanbod aan reizen door de Baltische Staten. U kunt hier een keuze maken uit vele verschillende rondreizen, maar ook zelf een rondreis door de Baltische Staten samenstellen. U geeft simpelweg aan wat u zou willen zien en hoe lang u overal zou willen verblijven en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Contact
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wilt kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 2012777. Wij voorzien u graag van een passende respons.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Rondreis Georgië - Stedenreis Riga - Stedenreizen Armenië - Stedentrip Moskou - Vakantie Letland - Groepsreis Rusland - Moskou vakantie - Reizen Armenië - Reizen Moskou - Reizen Tbilisi

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure