Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Rondreis Georgië

Wanneer u van plan bent een rondreis door Georgië te maken kunt u voor de organisatie van deze reis uitstekend terecht bij Bolsjoj Reizen. Wij zijn specialist wanneer het gaat om reizen naar Oost-Europese bestemmingen en willen u graag behulpzaam zijn bij het organiseren van een onvergetelijke rondreis door Georgië met haar prachtige natuur en cultuur. U kunt bij ons terecht voor individuele reizen en groepsreizen. Onze reisleiding ter plaatse zal u begeleiden en waar nodig van informatie voorzien met betrekking tot de te bezoeken historische bezienswaardigheden. Ook draagt de reisleiding zorg voor de transfers en het inchecken in de hotels. Op deze manier kan u optimaal genieten van uw rondreis door Georgië.

Website
Als u een kijkje neemt op onze website vindt u ons aanbod aan reizen naar Georgië. Naast standaard reizen naar en door Georgië kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld tijdens uw reis een uitstapje naar buurland Armenië te maken. Het is zelfs mogelijk uw eigen programma bij ons samen te stellen.

Contact
Met eventuele vragen kunt u ons bereiken via het nummer 020 2012777. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Rondreis Oekraïne - Stedenreis Sint Petersburg - Stedenreizen Baltische - Stedentrip Riga - Vakantie Litouwen - Groepsreizen Rusland - Reis Baltische - Reizen Baltische - Reizen naar Moskou - Reizen Vilnius

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure