Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Stedenreizen Baltische

Indien u op zoek bent naar een reisbureau dat expert is in stedenreizen naar de Baltische Staten bent u bij Bolsjoj Reizen aan het juiste adres. Ons bureau is gespecialiseerd in het verzorgen van reizen naar Oost-Europese bestemmingen en heeft de kennis en ervaring om u een stedenreis te bezorgen om nooit te vergeten. Bij Bolsjoj Reizen heeft u de keuze uit vele stedenreizen naar de Baltische Staten waarbij u bijvoorbeeld kan kiezen voor een basispakket, maar ook voor een reis waarin alles tot in de puntjes is verzorgd.

Onze website
Wanneer u een kijkje neemt op deze website, kunt u ons ruime aanbod aan stedenreizen naar de Baltische Staten ontdekken. Mocht u graag een verandering in een bepaalde reis aan willen brengen dan is dat mogelijk. Samen met u kunnen wij een reis op maat samenstellen die voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

Contact
Met eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 020 2012777. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van informatie over ons bureau en onze stedenreizen.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Stedenreizen Georgië - Stedentrip Sint Petersburg - Reizen Estland - Moskou citytrip - Reis Moskou - Baltische staten - Reizen Riga - Reizen Oekraïne - Rondreis Rusland - Stedenreis Tallinn

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure