Home
Onze bestemmingen Rusland Baltische landen OekraÔne GeorgiŽ en ArmeniŽ Finland
 

Vakantie Letland

Voor een fantastische vakantie in Letland kunt u uitstekend terecht bij Bolsjoj Reizen. Al vele jaren zijn wij specialist als het gaat om het organiseren van reizen naar Oost-Europese bestemmingen en kunnen u daarom een reeks prachtige reizen naar dit fascinerende land aanbieden. Wij bieden zowel groepsreizen als individuele reizen aan en u treft bij ons per bestemming een groot aanbod aan verschillende reizen. Zo kunt u bij ons een basispakket boeken voor uw vakantie naar Letland, maar ook een vakantie waarin alles tot de puntjes is geregeld.

Onze website
Op de site van Bolsjoj Reizen vindt u informatie over al onze bestemmingen en een uitgebreide beschrijving van al onze reizen. Mocht u aanpassingen willen maken in een reis die u op deze website vindt, is dat ook mogelijk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in reizen op maat en willen er alles aan doen uw vakantie in Letland tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact
Graag beantwoorden wij al uw vragen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 2012777.

Bekijk onze aanbiedingen

Voor extra informatie kunt u de brochure aanvragen,of u kunt contact met ons opnemen via het e-mail adres: info@bolsjoj.nl

Wij bieden ook de volgende reizen en vakanties:
Vakantie Litouwen - Groepsreizen Rusland - Reis Baltische - Reizen Baltische - Reizen naar Moskou - Reizen Vilnius - Rondreis Oekraïne - Stedenreis Sint Petersburg - Stedenreizen Baltische - Stedentrip Riga

Bolsjoj Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

 
Klik op foto voor het aanvragen van een brochure