Finland - Welkom bij Bolsjoj Reizen al 33 jaar dť specialist!
AANBIEDINGEN VAN DE DAG !!!!!Onze bestemmingenRusland MongoliŽ ChinaGeorgiŽ en ArmeniŽOekraÔne Baltische landen FinlandAlgemene informatieHoogtepunten------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen HelsinkiStedenreis 5 dagen Helsinki en St. PetersburgStedenreis 5 dagen Helsinki en TallinnStedenreis 7 dagen Helsinki, Tallinn en St. Petersburg---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels HelsinkiAanbiedingenBrochure 2019

Finland

Stedenreizen
Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het maken van een individuele stedenreis. De op deze pagina beschreven stedenreizen kunt u combineren of uitbreiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen en eventueel, tegen meerkosten (zie de prijsverschillen tussen de hotels), voor een ander hotel te kiezen. Graag maken wij u erop attent dat er vanuit Helsinki verschillende mogelijkheden zijn om door te reizen naar St. Petersburg en Moskou of naar een van de hoofdsteden van de Baltische landen.  De genoemde prijzen zijn per persoon gebaseerd op een verblijf van 2 personen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Maatwerk, uw eigen reis samenstellen
Eén van de specialiteiten van Bolsjoj Reizen is het aanbieden van maatwerkreizen. Een reis volledig afgestemd op uw eigen wensen en ideeën. In principe is er niets onmogelijk bij het samenstellen van uw persoonlijke reis. U kunt elke dag vertrekken en kunt op elke plaats zolang verblijven als u wenst. U kunt een combinatie maken uit de diversen steden en landen uit ons aanbod. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis. Bij een combinatie van diverse bestemmingen zorgen wij voor de beste en voordeligste trein, bus, boot of vluchtverbindingen. De reizen zoals op de site vermeld en de informatie bij maatwerk die u op onze website aantreft, geven u ons inziens voldoende inspiratie om een bijzondere reis samen te stellen. Een maatwerkreis van Bolsjoj Reizen is een combinatie van uw wens en ons advies!
Zie ook de pagina 'Maatwerk, uw eigen reis samenstellen'.