-------------GROEPSREIZEN------------- - Oekra´ne
Onze bestemmingenRusland MongoliŰ ChinaGeorgiŰ en ArmeniŰOekra´ne Algemene informatie Hoogtepunten Oekra´ne-------------GROEPSREIZEN-------------Groepsreis 5 dagen Kiev------EXCURSIEREIS TSJERNOBYL -----Excursiereis 4 dagen Kiev met Tsjernobyl----------------FLY & DRIVE--------------Fly & Drive 16 dagen Oekra´ne------INDIVIDUELE STEDENREIZEN-----Stedenreis 3 dagen KievStedenreis 6 dagen Kiev en OdessaStedenreis 6 dagen Kiev en LvivStedenreis 9 dagen Kiev, Lviv en OdessaStedenreis 10 dagen Kiev, Lviv en Odessa met excursieprogrammaStedenreis 3 dagen LvivStedenreis 6 dagen Lviv en KievStedenreis 3 dagen Odessa---UW EIGEN REIS SAMENSTELLEN---ReisinformatieHotels KievHotels LvivHotels OdessaBaltische landen FinlandAanbiedingenBrochure 2019

-------------GROEPSREIZEN-------------

Voor verschillende bestemmingen hebben wij groepsreizen samengesteld, dat wil zeggen dat u samen met anderen in groepsverband reist. U wordt tijdens deze reizen ter plaatse begeleid door zeer enthousiaste en ervaren lokale reisleidsters. Zij begeleiden u onder andere bij de transfers, het inchecken in de hotels en tijdens de excursies. Zij zijn er om u te adviseren en waar nodig te helpen. Zij geven u historische informatie over de verschillende bezienswaardigheden en monumenten en vertellen u wetenswaardigheden en anekdotes. Tijdens de zeer afwisselende culturele groepsreizen staan cultuur en bevolking centraal. De voordelen van deze manier van reizen zijn onder andere dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verblijf in de hotels, de maaltijden (kan per reis verschillen), de excursies en het vervoer ter plaatse. De gemeenschappelijke belangstelling van de individuele groepsleden voor een land, haar geschiedenis en cultuur draagt mede bij tot een prettige en interessante groepsreis.

Vertrekgarantie
Voor groepsreizen met een vertrekgarantie (min. 2 personen) zal de doorgang altijd plaatsvinden. Uiteraard moeten er wel stoelen in het vliegtuig beschikbaar zijn en worden deze reizen eerst aangevraagd bij onze collega’s in het buitenland. Nadat de reservering akkoord gekomen is bent u er ook zeker van dat de reis plaats zal vinden.

Hotels
De in de dagprogramma's genoemde hotels zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat wij wegens omstandigheden moeten uitwijken naar andere hotels in dezelfde categorie. Uiteraard kan het zo zijn dat de faciliteiten en de ligging ten opzichte van het genoemde hotel verschillen

Programma
Het kan voorkomen dat een op onze website gepubliceerd programma of een (dag)deel ervan om organisatorische redenen gewijzigd dient te worden, bijvoorbeeld in verband met weersomstandigheden, drukte op de vaarwateren en wachttijden bij de sluizen (tijdens de cruise) en de openingstijden van musea. Musea bepalen vaak een week van te voren op welk tijdstip bepaalde groepen binnen mogen om zodoende de wachttijden en doorstroom goed te kunnen regelen. Het kan ook voorkomen dat een museum of paleis voor een dag wordt gesloten in verband met hoog bezoek. In dat geval kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Verlengingen
Verlengingen na groepsreizen worden door ons ter plaatse als afzonderlijke boekingen gereserveerd. Indien wij moeten afwijken van de genoemde hotels in het programma, blijft uw reservering voor de verlengingsnachten in het oorspronkelijke hotel gewoon staan. In dit geval zult u op de laatste dag van de groepsreis ook uw koffers moeten pakken en zelf een transfer (bijvoorbeeld per taxi) moeten regelen naar het hotel dat gereserveerd is voor uw verlengingsnachten. Uiteraard kunt u bij ons in dit geval ook een transfer bijboeken van hotel naar hotel. Na overleg met u (en indien mogelijk) zullen wij proberen uw verlengingsnachten om te boeken naar het hotel waar u ook met de groep verblijft. De eventuele extra kosten (als het hotel duurder is) zullen wij dan wel aan u doorberekenen.


U kunt telefonisch boeken via 020-20.12.777 of per e-mail aan info@bolsjoj.nl